Zwembad aanleggen

HomeZwembad aanleggen
WIJ ZIJN DIEPWATER

ZWEMBAD AANLEGGEN

HOGE KWALITEIT

VOLLEDIG MAATWERK

DAADKRACHT

ZWEMBAD AANLEGGEN

Droom je al tijden van een inbouw zwembad in je eigen achtertuin? Wij snappen het als geen ander. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat een zwembad te realiseren dat volledig aansluit op je wensen en verwachtingen. We gaan samen in gesprek om te kijken wat voor jou het perfecte zwembad is en wij dompelen dat in een Diepwater jasje.

Zwembadspecialist Diepwater helpt je graag. Bij Diepwater staan we voor hoge kwaliteit en maatwerk. Een exclusief inbouw zwembad van Diepwater is niet alleen praktisch, maar staat ook stijlvol in je tuin. Ontdek direct wat we voor jou kunnen betekenen.

zwembad-aanleggen

SOORTEN EXCLUSIEVE ZWEMBADEN

Bij Diepwater heb je veel opties op zwembadgebied. Ga je voor een luxe buitenzwembad, binnenzwembad, een infinity pool of een zwembad met mozaiëk tegels? We bespreken je wensen en samen ontwerpen we een uniek zwembad. We kijken daarbij naar de grootte van je tuin en adviseren in de mogelijkheden en de beste positie.

Daarna komt ons enthousiaste team het zwembad aanleggen. Na het uitzetten van het grondwerk, graven onze grondwerkers de grond uit op de besproken diepte waarna onze bouwploeg voor de ruwbouw zorgt. Bij Diepwater doen we alles volledig in eigen beheer om je van de beste kwaliteit te voorzien.

  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Infinity pool
  • Skimmer zwembad
  • Overloop zwembad / spiegelzwembad
  • Mozaïek tegels
  • Monoblok zwembad
  • PP Zwembaden  (Polypropyleen)

KOSTEN ZWEMBAD AANLEGGEN

De kosten van een zwembad aanleggen zijn niet eenvoudig in een overzicht te plaatsen. Het ligt aan de grootte van het zwembad, de specifieke wensen en extra accessoires. Diepwater staat voor kwaliteit en levert exclusieve zwembaden. We zorgen ervoor dat je tijdens het gehele project wordt ontzorgd; van ontwerp tot realisatie.

Gemiddeld genomen start de basisprijs voor onze skimmer zwembaden vanaf €50.000,- inclusief btw. Voor een overloop zwembad is de startprijs €65.000,- inclusief btw. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat de kosten voor jouw zwembad zijn.

DE SPECIALIST IN DE REGIO

Diepwater is de zwembadspecialist in jouw regio. We zijn gevestigd in Wanssum, Noord-Limburg. Met jarenlange ervaring plaatsen we exclusieve zwembaden in de regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Woon je verder weg? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

image
https://diepwater.com/wp-content/themes/hazel/
https://diepwater.com/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/mnt/web407/e3/15/510678615/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
on
on
off